Alice houdt zich het liefst bezig met groei en verandering in organisaties en teams door het bewustzijn op onderlinge cultuur-, team- en persoonlijke dynamieken te vergroten en vanuit daar ruimte te maken voor ander helpend gedrag. Ze doorziet snel complexiteit op zowel inhoud en gedrag en is een ervaren en stevige gesprekspartner wanneer nodig. Alice ontwerpt en begeleidt samen met opdrachtgevers spannende en realistische veranderaanpakken waarin de pijn niet vermeden wordt. Dit leidt tot persoonlijke groei en stevige leiders en teams die samen sturen op hun organisatiedoelen en medewerkers.
Ze beweegt gemakkelijk tussen strategie & doen en denken & voelen. Vanuit verbinding weet ze beweging te creëren door samen op zoek te gaan naar wat er echt speelt. Met een hoge mate van sensitiviteit durft ze te benoemen wat er lijkt te zijn en wat er echt speelt zonder de aansluiting met de ander te verliezen. Door samen anders te kijken ontstaat er helderheid en inzicht in waar het echt om gaat.

Waar ik van ben? ‘Voluit leven, anders kijken, kracht én kwetsbaarheid, zeggen waar het op staat en bespreken waar het over gaat.’ Alice begeleidt organisaties en teams in transformatieve trajecten en combineert meer dan 20 jaar stevige managementervaring met het begeleiden van verandertrajecten, (executive) teamcoaching en persoonlijke coaching. Van betekenis zijn voor anderen en haar kracht en sensitiviteit inzetten om samen met anderen in organisaties te bepalen waar het werkelijk om gaat is wat haar dagelijks drijft.